Здравейте колеги имам проблем с 146-цата... Вчера я измих под капака и явно съм намокрил кабелите на свещите и колата губи мощност след като я запаля.. И ми казаха, че съм разменил кабелите на свещите дето влизат в дистрибутора. Някой може ли да обяни как да ги свържа правилно ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Свещи
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от kiky_7 Покажи съобщениеЗдравейте колеги имам проблем с 146-цата... Вчера я измих под капака и явно съм намокрил кабелите на свещите и колата губи мощност след като я запаля.. И ми казаха, че съм разменил кабелите на свещите дето влизат в дистрибутора. Някой може ли да обяни как да ги свържа правилно ?АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162
-
Първоначално публикувано от kiky_7 Покажи съобщениеЗдравейте колеги имам проблем с 146-цата... Вчера я измих под капака и явно съм намокрил кабелите на свещите и колата губи мощност след като я запаля.. И ми казаха, че съм разменил кабелите на свещите дето влизат в дистрибутора. Някой може ли да обяни как да ги свържа правилно ?
Сега делово;
Напиши си в подписа, каква ти е точно колата, че така само хвърляме боб!
Аз хвърлих и реших, че си с 1.6 боксер, а това дето му викаш дистрибутор са бобините..
Малко трудно се обърквт кабелите, но ако се постараеш достатъчно....
Все пак извади лулите и издухай свещите и кабелите , както те посъветва колегата!
Успех във Форума!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
Comment