Известие

Collapse
No announcement yet.

Свещи

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Свещи

Здравейте колеги имам проблем с 146-цата... Вчера я измих под капака и явно съм намокрил кабелите на свещите и колата губи мощност след като я запаля.. И ми казаха, че съм разменил кабелите на свещите дето влизат в дистрибутора. Някой може ли да обяни как да ги свържа правилно ?
    Alfa Romeo 146 1.6

Първоначално публикувано от kiky_7 Покажи съобщение
    Здравейте колеги имам проблем с 146-цата... Вчера я измих под капака и явно съм намокрил кабелите на свещите и колата губи мощност след като я запаля.. И ми казаха, че съм разменил кабелите на свещите дето влизат в дистрибутора. Някой може ли да обяни как да ги свържа правилно ?
    Такова нещо как можа да направиш?Голяма грешка.Ако си ТС сваляш алуминиевия капак конзолата заедно със бубините и другите работи и яко подсушаваш,ако си със боксер нека колегите които имат боксери да споделят.
    АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Първоначално публикувано от kiky_7 Покажи съобщение
      Колега, добре дошъл в племето!
      Сега делово;
      Напиши си в подписа, каква ти е точно колата, че така само хвърляме боб!
      Аз хвърлих и реших, че си с 1.6 боксер, а това дето му викаш дистрибутор са бобините..
      Малко трудно се обърквт кабелите, но ако се постараеш достатъчно....
      Все пак извади лулите и издухай свещите и кабелите , както те посъветва колегата!
      Успех във Форума!
      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
      X